Hosting 

Private Cloud

Continue beschikbaarheid en bereikbaarheid van systemen zijn essentiële voorwaarden om medewerkers flexibel te laten werken. Om de continuïteit te waarborgen hebben wij de volledige ict-dienstverlening redundant uitgevoerd. Zo zijn onze systemen en data 24/7 toegankelijk voor uw medewerkers, maar ook voor de inwoners en bedrijven. 

Hardware 

Met onze hardware oplossingen zorgen wij er voor dat uw medewerkers flexibel kunnen werken op hun eigen Cloud Desktop. Dit is mogelijk omdat onze werkplekken uniform zijn ingericht zodat iedereen overal zijn werkzaamheden kan verrichten. Hierdoor kunnen ook medewerkers van onze deelnemers bij elkaar werken. Dit draagt bij aan samenwerking tussen onze deelnemers. 

Cloud Desktop 

Op ieder moment en plek met elk device is, met behulp van telewerken, de Cloud Desktop toegankelijk. Zo maakt u het bijvoorbeeld mogelijk om medewerkers eenvoudig thuis te laten werken. 

Self Service

Eenvoudig, snel, overal en altijd ICT-zaken regelen draagt positief bij aan flexibel werken. Met ons self service portal kunnen uw medewerkers zelf software en hardware aanvragen. Dit proces is volledig geautomatiseerd. Ook processen zoals, nieuwe medewerker, management rapportages en autorisaties zijn hierdoor efficiënter in te richten met onze self service portal.    

Zo hielpen wij de gemeente Oosterhout het in en uit dienst proces automatiseren