Skip to main content

Werken bij Equalit

Uitdagende vraagstukken in een complexe ICT-omgeving.
Hoe houd jij de regie in een sterk veranderende ICT-omgeving?

Wat hebben we jou te bieden?

Werken in een omgeving waar iedere dag op zich een avontuur is. Ons team bestaat uit collega’s met een schat aan verschillende vaardigheden en kennis. We navigeren door een uitdagend landschap van geavanceerde ICT-oplossingen. 

bag icon

Leercultuur

Leren bij Equalit doe je iedere dag. Onze collega’s willen van elkaar leren! Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij Equalit helpen wij jou om het beste uit je zelf te halen: er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Document icon

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Equalit dan kom je in dienst van de gemeente Oosterhout. Wat hoort daarbij? Je ontvangt een salaris dat afhankelijk is van inschaling. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) die je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals extra verlof of uitbetaling.

chair icon

Informele werksfeer

Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Bij Equalit wordt hard gewerkt, is ruimte voor ontspanning en kun je flexibel werken.

Brain icon

Uitdagende projecten & oplossingen

We halen slimme oplossingen uit de markt, maar als die niet voorhanden zijn of niet voldoen aan onze wensen dan bouwen wij zelf. Regelmatig wordt jouw expertise gebruikt voor inbreng in projecten, afhankelijk van de rol die je vervult.

mensen aan het werk

Onze vacatures

Vind de vacature die bij jou past en ontdek wat Equalit te bieden heeft voor jouw expertise.

man aan het werk

Bij Equalit werk je dagelijks aan uitdagende projecten.

Werken bij Equalit betekent werken aan uitdagende projecten. De teams bestaan uit collega’s met een diversiteit aan expertise. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Meer over Equalit