Opleidingsniveau : HBO
Plaats : Oosterhout
Aantal uren : 32-36 uur per week
Sluitingsdatum : 25 april 2021

Bij Equalit zijn er veel TLS/SSL-certificaten. Deze certificaten zijn er om onze complexe ICT-infrastructuur veilig te houden. Wie zorgt dat al die certificaten tijdig worden aangevraagd, vernieuwd en geïmplementeerd? Nou jij onze nieuwe Young Professional Security Administrator. Daarnaast helpen wij jou om je verder te ontwikkelen op het gebied van technische IT security zodat je op dat vlak ook diverse taken kunt oppakken.

Wat ga je doen?
Als Young Professional Security Administrator ben je verantwoordelijk voor het aanvragen, vernieuwen en implementeren van TLS/SSL-certificaten. Daarnaast bied je ondersteuning bij het voorkomen, detecteren en oplossen van security-incidenten en help je met het uitdenken, implementeren en beheren van securitydiensten en producten. Je komt in het team Network & Operational Security (NOS) te werken met twee securityspecialisten, drie netwerkspecialisten en de Product Owner.

Wat hoort daar nog meer bij:

 • monitoren van TLS/SSL-certificaten die gaan verlopen;
 • implementatie en beheer van securityproducten zoals antivirus, firewalls, IDS/IPS, mailbeveiliging;
 • monitoren van de infrastructuur ter detectie van security-incidenten;
 • adviseren en ondersteunen van collega’s op gebied van technische security;
 • bijhouden van ontwikkelingen op gebied van security.

Jouw ontwikkeling
Je start met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en bespreekt regelmatig met je leidinggevende hoe het gaat met je ontwikkeling. Om je carrière gericht vorm te geven, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling, faciliteren wij het volgen van cursussen en opleidingen. Je krijgt de ruimte te ontdekken waar jij plezier uithaalt, waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
Jij als Young Professional Security Administrator hebt enige kennis op het gebied van technische security en bent daarnaast op de hoogte van relevante wet- en regelgeving op dit vlak. Je bent van begin tot het einde verantwoordelijk voor het proces certificatenbeheer daarom is het belangrijk dat je secuur kunt werken. Je bent communicatief sterk, zowel mondeling en schriftelijk omdat je veel contacten hebt met collega’s uit andere teams en onze deelnemers. En heb jij ook nog:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • kennis en ervaring op het gebied van agile werken;
 • ervaring met tools zoals Fortinet, Nessus, Varonis, Netwrix, GoPhish is een pre;
 • een hoog verantwoordelijkheidsgevoel,

dan willen wij jou graag in een gesprek nog enthousiaster maken om bij Equalit te komen werken.

Wat krijg je?
Als Young Professional Security Administrator werk je bij Equalit in Oosterhout, daarbij hoort een:

 • salaris maximaal € 3.176 bruto (schaal 7) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) dat je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals verlof of uitbetaling.

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen en thuiswerken mogelijk is. Nu is de situatie nog dat we vooral thuiswerken.
Nog meer bij Equalit:

 • een informele werksfeer;
 • gaaf kantoor met lekkere koffie (dat we je graag laten zien als we weer op kantoor kunnen werken);
 • wordt hard gewerkt;
 • ruimte voor ontspanning.

De procedure
Vallen jouw brief en CV op dan maken we graag kennis met je in een eerste gesprek. Bevalt dat aan beide kanten goed dan wordt een tweede gesprek gepland. Zien we elkaar daarna nog meer zitten, volgt tot slot een arbeidsvoorwaarden gesprek met de HR adviseur. De gesprekken vinden zo veel mogelijk online plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature...doe maar niet.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature?

Direct solliciteren