Skip to main content

Werken bij Equalit

Uitdagende vraagstukken in een complexe ICT-omgeving!
Hoe houd jij de regie in een sterk veranderende ICT omgeving?

Wat hebben we jou te bieden?

Werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ons team bestaat uit collega’s met een diversiteit aan expertise. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Leercultuur

Leren bij Equalit doe je iedere dag. Onze collega’s willen van elkaar leren! Ben je student, junior of heb je al flink wat jaren ervaring? Bij Equalit helpen wij jou om het beste uit je zelf te halen: er is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Equalit dan kom je in dienst van de gemeente Oosterhout. Wat hoort daarbij? Je ontvangt een salaris dat afhankelijk is van inschaling. Daarnaast krijg je de beschikking over een individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) die je voor diverse doeleinden kunt inzetten, zoals extra verlof of uitbetaling.

Informele werksfeer

Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet. Bij Equalit wordt hard gewerkt, is ruimte voor ontspanning en kun je flexibel werken.

Uitdagende projecten & oplossingen

We halen slimme oplossingen uit de markt, maar als die niet voorhanden zijn of niet voldoen aan onze wensen dan bouwen wij zelf. Regelmatig wordt jouw expertise gebruikt voor inbreng in projecten, afhankelijk van de rol die je vervult.

Onze vacatures

Regelmatig zijn er interessante vacatures bij Equalit maar helaas op dit moment niet. Houd onze website in de gaten, wie weet komt jouw toekomstige baan voorbij!

Bij Equalit werk je dagelijks aan uitdagende projecten.

Werken bij Equalit betekent werken aan uitdagende projecten. Geen dag is hetzelfde. De teams bestaan uit collega’s met een diversiteit aan expertise. Onze complexe ICT-omgeving is ingericht met moderne oplossingen: een uitdaging om een bijdrage aan te leveren.

Meer over Equalit