Opleidingsniveau :   minimaal MBO
Plaats :   Oosterhout
Aantal uren :   32-36 uur per week
Sluitingsdatum :   17 augustus


Ben jij nog lang niet uitgeleerd en wil je dat on the job doen? Dan zit je bij Equalit goed! Ben jij dienstverlenend ingesteld? Wil jij meewerken aan het ontwikkelen, inrichten en beheren van de producten (printers, laptops enz) die Equalit aanbiedt aan de 11 gemeenten die bij Equalit zijn aangesloten? Wil je dat doen in een complexe ICT-omgeving? Word dan Junior Werkplekbeheerder bij Equalit.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in het team Werkplek. Dit team faciliteert onze gebruikers bij hun digitale werkplekken, denk hierbij aan producten als telefonie, hardware en printers. Als Junior Werkplekbeheerder houd jij je onder andere bezig met het beheren deze producten en van mobiele apps en Microsoft InTune. Jij gaat hiervoor het technisch- en functioneel beheer doen en je zorgt ervoor dat deze producten soepel draaien. Daarnaast denk je mee over nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden om de werkplekken nog meer aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van onze gebruikers. Wat hoort er nog meer bij?

 • uitvoeren van wijzigingen aan de huidige producten;
 • optimaliseren van bestaande processen;
 • registreren en oplossen van incidenten.

Jouw ontwikkeling
Je start met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en bespreekt regelmatig met je leidinggevende hoe het gaat met je ontwikkeling. Om je carrière gericht vorm te geven en voor je persoonlijke ontwikkeling, faciliteren wij het volgen van cursussen en opleidingen. Je krijgt de ruimte te ontdekken waar jij plezier uithaalt, waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
We zijn opzoek naar een starter, dit betekent dat je niet langer dan 3 jaar geleden bent afgestudeerd. Je ontwikkelt met elkaar nieuwe diensten daarom is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken zowel met je collega’s als met onze deelnemers. En verder;

 • minimaal afgeronde mbo-opleiding;
 • uiteraard affiniteit met ICT;
 • je wilt nieuwe dingen leren;
 • proactief: je durft werkzaamheden zelfstandig op te pakken;
 • oplossingsgericht 

Sta jij te popelen om het maximale uit jezelf te halen? Is samenwerken en klantgerichtheid vanzelfsprekend voor jou? Weet jij anderen te inspireren en te overtuigen? Dan ben jij de Junior Werkplekbeheerder die wij zoeken.

Wat krijg je?
Als Junior Werkplekbeheerder werk je bij Equalit in Oosterhout en krijg je een aanstelling voor 1 jaar, daarbij hoort een:

 • salaris maximaal €3732 (schaal 8 gemeente CAO) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) in te zetten voor diverse doeleinden (zoals verlof of uitbetaling).

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen. Wij geloven dat dit bijdraagt aan een gezonde balans tussen werk en privé. Dit doen overleg met elkaar. We werken zowel thuis als op kantoor, de verdeling hiervan stemmen we samen af. Hoewel je tegenwoordig in principe alles vanuit huis kan doen, vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te houden. Vaak zorgt dat voor ‘Eureka!’ momentjes. Nog meer bij Equalit:

 • een informele werksfeer;
 • collega’s met hart voor de zaak;
 • inspirerend kantoor dat vlak aan de snelweg (A59) ligt, dus goed bereikbaar met de auto;
 • ruimte voor ontspanning.

Hebben we jou enthousiast gemaakt voor de functie van Junior Werkplekbeheerder? Solliciteer dan uiterlijk voor 17 augustus via de button solliciteren.

De procedure
Vallen jouw brief en CV op dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek waarna mogelijk meerdere gesprekken volgen. Daarnaast is een arbeidsvoorwaardengesprek onderdeel van de procedure.