Opleidingsniveau :  minimaal MBO
Plaats :  Oosterhout
Aantal uren :  32-36 uur per week
Sluitingsdatum :  17 augustus 2022


Ben jij onlangs afgestudeerd en nog lang niet uitgeleerd en wil je dit graag on-the-job doen? Dan zit je bij Equalit goed. Wil je meer weten van Microsoft365 en hoe dat past in een complexe ICT-omgeving van meerdere gemeenten? Wil jij daar aan bijdragen en je dus specialiseren in Microsoft365? Dan is dit je kans om Junior Systeembeheerder bij Equalit te worden.

Wat ga je doen?
Als Junior Systeembeheerder leer jij onze Microsoft365 cloud omgeving te beheren. Op het gebied van Microsoft365 help je collega’s met incidenten en wijzigingen. Je geeft direct support aan de eindgebruikers, dat zijn de medewerkers van de 11 gemeenten die bij Equalit zijn aangesloten. Wat ga jij leren?:

 • Alles over Exchange Online (e-mail) en jou de kans geven hiervoor te certificeren;
 • Hoe je Microsoft365 beheert in een complexe omgeving en je de kans geven om hiervoor te certificeren;
 • Migraties uitvoeren van huidige producten naar Microsoft365, we kunnen je ondersteuning hier heel goed bij gebruiken;
 • Het ontwikkelen van een moderne werkplek voor eindgebruikers met Microsoft365

Je komt te werken bij team Communication as a Service (CAAS). Dit team, dat uit 6 collega’s bestaat, gaat de komende jaren Microsoft365 verder ontwikkelen. Microsoft365 wordt steeds meer gebruikt en wij gaan er samen met jou voor zorgen dat dit op een veilige manier gebeurt. Daarbij houden wij rekening met ons security- en privacybeleid. Ons doel is om alle medewerkers van onze deelnemers een veilige moderne werkplek te bieden met Windows Desktop & Office365.

Jouw ontwikkeling
Je start met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en bespreekt regelmatig met je Scrummaster hoe het gaat met je ontwikkeling. Om je carrière gericht vorm te geven, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling, faciliteren wij het volgen van cursussen en opleidingen. Je krijgt de ruimte te ontdekken waar jij plezier uithaalt, waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen.

Wie zoeken wij?
Jij, onze ideale Junior Systeembeheerder Microsoft365, wil natuurlijk veel leren over Microsoft365. Je komt te werken in een ICT-organisatie waar je veel met cijfers en gegevens werkt dus daar schrik je niet van. Omdat je soms te maken krijgt met onvoorziene omstandigheden en je dan snel moet schakelen, denk je vooral in oplossingen. Je kunt goed samenwerken, dat is nodig omdat je bijvoorbeeld de kennis van je collega’s nodig hebt. En heb jij:

 • niet langer dan 5 jaar geleden je (minimaal mbo) diploma behaald;
 • een proactieve werkhouding;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • en natuurlijk affiniteit met ICT,

dan overtuigen wij jou graag om bij Equalit te komen werken.

Wat krijg je?
Als Junior Systeembeheerder werk je bij Equalit in Oosterhout en krijg je een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Hierbij hoort:

 • salaris van maximaal €3732,- bruto per maand (schaal 8 CAO gemeente) bij een 36-urige werkweek;
 • individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) in te zetten voor diverse doeleinden (zoals verlof of uitbetaling).

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen. Wij geloven dat dit bijdraagt aan een gezonde balans tussen werk en privé. Dit doen overleg met elkaar. We werken zowel thuis als op kantoor, de verdeling hiervan stemmen we samen af. Hoewel je tegenwoordig in principe alles vanuit huis kan doen, vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te houden. Vaak zorgt dat voor ‘Eureka!’ momentjes. Nog meer bij Equalit:

 • een informele werksfeer;
 • collega’s met hart voor de zaak;
 • inspirerend kantoor dat vlak aan de snelweg (A59) ligt, dus goed bereikbaar met de auto;
 • ruimte voor ontspanning.

De procedure
Vallen jouw brief en CV op dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek waarna mogelijk meerdere gesprekken volgen. Daarnaast is een arbeidsvoorwaardengesprek onderdeel van de procedure.