Opleidingsniveau :   MBO
Plaats :   Oosterhout
Aantal uren :   32-36 uur per week
Sluitingsdatum :   7 februari 2023

Als Junior Integratiespecialist bij Equalit bouw en onderhoud je koppelingen. Onze 11 deelnemende gemeenten gebruiken veel applicaties, zowel intern als extern. Al deze applicaties staan in verbinding met elkaar om gegevens uit te wisselen. Dit is nodig zodat de gemeenten altijd over de juiste data beschikken. Jij gaat leren hoe je deze applicaties aan elkaar knoopt en wordt een échte specialist in het vak.


Wat ga je doen?

Als Junior Integratiespecialist kom je te werken in team Data. Dit team bestaat uit 8 collega’s die Agile werken middels de Kanban methode. Samen gaan zij voor de meest optimale dienstverlening door het nastreven van de klanttevredenheid en het analyseren, uitzoeken en testen van koppelingen. Zij werken aan oplossingen die de gemeenten ondersteunen om hun bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren. Zo beschikken de gemeenten altijd over de juiste data zonder dat deze gegevens meervoudig uitgevraagd en ingevoerd dienen te worden. Jij maakt dat mogelijk, want jij bent als Junior Integratiespecialist verantwoordelijk voor de koppelingen tussen de applicaties. Je ontwikkelt, test en bouwt nieuwe koppelingen en monitort de bestaande koppelingen. 
Wat hoort daar nog meer bij?

 • beheren en ontwikkelen van koppelingen binnen de ESB (Enterprise Service Bus: transleert en routeert berichten tussen de applicaties);
 • informatie en wensen ophalen bij de applicatie- en functioneel beheerders van onze deelnemers;
 • het uitpluizen van XML-berichten;
 • (visueel) scripten.

Jouw ontwikkeling
Je start met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan en bespreekt regelmatig met je coach hoe het gaat met je ontwikkeling. Om je carrière gericht vorm te geven, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling, faciliteren wij het volgen van cursussen en opleidingen. Je krijgt de ruimte om te ontdekken waar jij plezier uit haalt, waar jouw talenten liggen en deze verder te ontwikkelen.
 

Wie ben jij?
Jij, onze nieuwe Junior Integratiespecialist, vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen in nieuwe technieken en koppelingen. Je staat te popelen om de kennis van je collega’s over te nemen over het bouwen van integraties en alles wat daarbij komt kijken. Als je deze vaardigheden eenmaal onder de knie hebt, ben je niet afwachtend en ga je zelf aan de slag met de integraties.
Wat zien wij graag terug bij onze Junior Integratiespecialist:

 • je hebt affiniteit met ICT;
 • je ziet in de bouw- en beheerfase waar een probleem zich bevindt;
 • je puzzelt tot je de juiste oplossing hebt gevonden;
 • je denkt in mogelijkheden voor ons en onze deelnemers;
 • je gaat zorgvuldig met gegevens om.

Wat bieden wij?
Als Junior Integratiespecialist werk je bij Equalit in Oosterhout en krijg je een tijdelijke aanstelling. Daarbij hoort een:

 • salaris van minimaal € 2581,- en maximaal € 3732,-  (schaal 8 gemeente cao) per maand bij een 36-urige werkweek;
 • individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) in te zetten voor diverse doeleinden (zoals verlof of uitbetaling).

Nog meer bij Equalit:

 • ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleidingen volgen;
 • in overleg je eigen werkweek indelen met flexibele werktijden en een thuiswerkmogelijkheid;
 • open kantoor met werkplekken die passen bij je werkzaamheden;
 • inspirerend kantoor dat vlak aan de snelweg ligt, dus goed bereikbaar met de auto.

Maak deze vacature voor Junior Integratiespecialist jouw nieuwe baan en solliciteer uiterlijk 6 februari via de button solliciteren.

De procedure
Vallen jouw brief en CV op? Dan maken we graag kennis met je in een eerste gesprek. Als we een match zijn, dan wordt een tweede gesprek gepland met jouw toekomstige team. Zien we elkaar daarna nog meer zitten? Dan volgt tot slot een arbeidsvoorwaarden gesprek met de HR adviseur.