Opleidingsniveau :  HBO
Plaats :  Oosterhout
Aantal uren :  32-36 uur per week
Sluitingsdatum :  21 augustus 2022


­­We zijn eerlijk, het is in deze tijd best een opgave om ICT-professionals te werven. Daarom hebben wij jou, onze nieuwe collega Junior HR adviseur - Werving en Selectie, dus nodig. Heb jij nieuwe ideeën over het werven van deze doelgroep op wervingskanalen en social media? Wil jij je mouwen opstropen om deze klus op te pakken? Ben jij onlangs afgestudeerd en nog lang niet uitgeleerd en wil je dit graag on-the-job doen? Dan zit je bij Equalit goed. Word Junior HR adviseur - Werving en Selectie bij Equalit.

Als Junior HR adviseur - Werving en Selectie leer jij hoe je een succesvol werving- en selectieproces van verschillende ICT-functies opzet. Van begin tot het einde ben jij bezig met dit proces. Je doet dit niet alleen omdat je samenwerkt met de communicatieadviseur en de senior HR adviseur.

Jij haalt bij de managers van Equalit de wervingsbehoefte op. Samen met de communicatieadviseur zorg je voor wervende en aansprekende tekst- en beeldmateriaal. Vervolgens zorg jij dat de vacatures op de juiste wervingskanalen komen. Zijn deze stappen succesvol en hebben kandidaten gereageerd? Dan pak jij ook de volgende stap op. Jij screent de sollicitaties en verstuurt de uitnodigingen voor een sollicitatiegesprek. De gesprekken met de kandidaten voer jij ook waarna jij de juiste match weet te maken.

Wat hoort daar nog meer bij?

 • Overzicht vacatures bijhouden in Careernet (software voor het gehele recruitment proces);
 • De senior HR-adviseur ondersteunen in dagelijkse HR-taken (bijvoorbeeld mutaties, verzuim, administratie, arbeidsvoorwaarden en meer).

Jij, onze ideale Junior HR adviseur - Werving en Selectie, wil natuurlijk veel leren over het werving- en selectieproces van ICT-professionals. Je hebt een actieve werkhouding en neemt initiatieven om ons werving en selectieproces eens onder de loep te nemen. Veranderingen zijn voor jou geen probleem omdat jij snel kan schakelen en oplossingsgericht bent. Daarnaast behaal jij iedere deadline doordat je gedreven bent en een realistische planning maakt.

En heb jij,

 • een afgeronde hbo-opleiding in de richting HRM;
 • creatieve ideeën voor een nieuw wervingsbeleid van ICT-professionals;
 • kennis van de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;
 • kennis over de wervingskanalen,

dan maken wij jou graag enthousiast om bij Equalit te komen werken.

Als Junior HR adviseur - Werving en Selectie werk je bij Equalit in Oosterhout en krijg je een tijdelijke aanstelling van 1 jaar. Hierbij hoort:

 • salaris van maximaal €3732,- bruto per maand (schaal 8 CAO gemeente) bij een 36-urige werkweek;
 • individueel keuzebudget (17,05% van het jaarsalaris) in te zetten voor diverse doeleinden (zoals verlof of uitbetaling).

Wil je werk- en privé op elkaar afstemmen? Dat kan bij Equalit omdat je zelf jouw werkweek kunt indelen. Wij geloven dat dit bijdraagt aan en gezonde balans tussen werk en privé. Dit doen we in overleg met elkaar. We werken zowel thuis als op kantoor. De verdeling hiervan stemmen we samen af. Hoewel je tegenwoordig in principe alles vanuit huis kan doen, vinden we het belangrijk om persoonlijk contact te houden. Vaak zorgt dat voor de ‘Eureka!’ momentjes.

Nog meer bij Equalit:

 • een informele werksfeer;
 • collega’s met hart voor de zaak;
 • inspirerend kantoor dat vlak aan de snelweg (A59) ligt, dus goed bereikbaar met de auto;
 • ruimte voor ontspanning.

Hebben we jou enthousiast gemaakt voor de functie Junior HR adviseur Werving en Selectie? Solliciteer dan voor 23 augustus 2022 via de sollicitatiebutton.

De procedure
Vallen jouw brief en CV op dan nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek waarna mogelijk meerdere gesprekken volgen. Daarnaast is een arbeidsvoorwaardengesprek onderdeel van de procedure.