Periode Vanaf januari 2024
Opleidingsniveau :  MBO
Plaats :  Oosterhout
Aantal uren :  32-36 uur per week
Sluitingsdatum :  2 december 2023


Als stagiaire bij Equalit ontwikkel jij jezelf als een échte gegevensspecialist. Onze 11 deelnemende gemeenten gebruiken veel applicaties, zowel intern als extern. Al deze applicaties staan in verbinding met elkaar om gegevens uit te wisselen. Dit is nodig zodat de gemeenten altijd over de juiste data beschikken. Zij beschikken over de juiste data als de gegevens consistent zijn in de keten. Jij leert hoe je de data tussen de verschillende applicaties consistent aan elkaar kunt maken.

Wat ga je doen?
Je komt te werken in team Data. Dit team bestaat uit 8 collega’s die Agile werken. Heb je dit nooit eerder gedaan? Dat komt helemaal goed, want wij leren je werken volgens de Scrumban methode. Dit team gaat voor de meest optimale dienstverlening door het nastreven van de klanttevredenheid en het analyseren, uitzoeken en testen van koppelingen.

Zij werken aan oplossingen die de gemeenten ondersteunen om hun bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren. Zo beschikken de gemeenten altijd over de juiste data zonder dat deze gegevens meervoudig uitgevraagd en ingevoerd dienen te worden. Samen met jouw team zorg jij ervoor dat deze data consistent in de applicaties met elkaar verbonden zijn.

Je kwaliteiten
Als stagiaire vind je het leuk om jezelf te ontwikkelen in nieuwe technieken en gegevenskwaliteit. Je staat te popelen om de kennis van je collega’s over te nemen over het bouwen van integraties en alles wat daarbij komt kijken. Als je deze vaardigheden eenmaal onder de knie hebt, ben je niet afwachtend en ga je zelf aan de slag met de gegevenskwaliteit en consistentie daarvan.

Wat zien wij graag terug bij jou:

  • je collega’s en jij zien in de bouw- en beheerfase waar de uitdaging zich bevindt;
  • je collega’s en jij puzzelen tot jullie de juiste oplossing hebben gevonden;
  • je denkt in mogelijkheden voor ons en onze deelnemers;
  • je gaat zorgvuldig met gegevens om.

Onze tegenprestaties
Als stagiair bij Equalit krijg je een stagevergoeding. Dit geldt dus niet voor het uitvoeren van een tijdelijke opdracht. We zetten graag alle voordelen van Equalit voor je op een rijtje:

  • €350,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • in overleg je eigen werkweek indelen met flexibele werktijden en een thuiswerkmogelijkheid;
  • open kantoor met werkplekken die passen bij je werkzaamheden;
  • inspirerend kantoor en goed te bereiken met de auto, scooter en fiets.

Geïnteresseerd?
Wil jij je vastbijten in de data en koppelingen? Solliciteer uiterlijk 1 december 2023 via de button solliciteren en wie weet zien we jou terug voor een gesprek op ons kantoor.